Vierailuesitykset / tilavuokra

Visiting performances / venue rental – info in English

Tarvitsetko intiimin teatteritilan esityksen järjestämiseen tai harjoittelutilaksi? Paikan työpajalle? Tilaa elokuvausta tai valokuvausta varten? Onneksesi, kun tila ei ole omassa käytössämme vierailuesitykset ja -tapahtumat ovat mahdollisia pienessä teatteritilassamme hyvin edullisesti. Se sijaitsee keskustassa, Ullanlinnassa, loistavien julkisten liikenneyhteyksien äärellä. Kellariteatteritilassa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla jugendtyylinen hienostuneisuus ja teollinen rouheus.

NÄYTTÄMÖTILA
Mitat: noin 5,2 metriä x 11,0 metriä

theatre stage set for ER web     Näkymä näyttämön yli lämpiön suuntaan järjestettynä pienimuotoista esitystä varten, yleisölle istuimet turvavälein.

KATSOMO
Normaalioloissa katsomoon mahtuu 30–35 hengen yleisö ja istuimet on järjestetty kaltevasti. Pandmian takia katsomo järjestetään kaltevaksi aikaisintaan 2022 (vuoden toisella puolella). Toistaiseksi teatterissa on 40 mukavaa ja helposti siirrettävää istuinta, jotka mahdollistavat turvavälisijoittelun pienen näyttämöalueen ympärille tai tavallisen sijoittelun suuremman näyttämöalueen ympärille. Teatteriesityselle katsomoon mahtuu tällä hetkellä 20–30 hengen yleisö, ja esim. runonlausuntaillalle mahtuisi 40-45 hengen yleisö.

 

LÄMPIÖ
Mitat noin 5,4 metriä x 8,0 metriä

Lämpiö on tilava mutta kodikas. Siellä on pieni keittiöalue, jossa on kahvinkeitin, mikro, vedenkeitin ja jääkaappi (ei pakastinta). Suurta myyntipöytää voi käyttää virvoketarjoiluun ja lippujen myyntiin. Katsojat voivat väliajalla istua mukavissa tuoleissa, sohvassa tai nojatuoleissa. Käytävällä on kaksi sukupuolineutraalia vessaa.

 theatre foyer webtheatre cosy nook updated web

Avara lämpiö keittiötiloineen ja mukavine istumapaikkoineen …. ja viihtyisä nurkkaus väliajan viettoon.

PUKUHUONE
Mitat noin 3,0 metriä x 3,0 metriä
Esiintyjille on pieni pukuhuone, jossa on pukeutumispöytä, peili ja useita vaatetelineitä esiintymisasujen ja arkivaatteiden ripustamiseen.

 

TEKNIIKKA JA VARUSTELU
Tilanvuokra sisältää äänijärjestelmän ja valojärjestelmän sekä huonekalujen käytön. HUOM pyydämme ottamaan huomioon, että tekninen tuki ja laitteiden operointi EIVÄT sisälly vuokraan. Mikäli haluat vuokrata pukujamme tai rekvisiittaamme kohtuulliseen hintaan, voit tiedustella niitä erikseen.

VALAISTUS
Näyttämöllä on tavanomainen teatterivalaistus, jota ohjataan Zero88 Leapfrog 48 valopöydältä, ja kuusi kpl nelikanavaisia T-Bar -himmentimiä. Ohjelmoitavassa valopöydässä on USB-liitin esitystiedostojen tuomiseen ja tallentamiseen. Valaistusvarustukseen kuuluu kahdeksan profiilivalaisinta (500W), neljä fresnel-valaisinta (500W), kaksi PAR30-valaisinta (pitkä 100W), kahdeksan PAR36-valaisinta (lyhyt 120W) ja kaksi kapeakeilaista PAR56-valaisinta (lyhyt 300W). Lisäksi on RGBW LED-bar -valaisin ja värikalvoja muihin valaisimiin. Saatavilla on kaksi lattiatelinettä lavanreunavaloille.

ÄÄNIJÄRJESTELMÄ
Määritellään myöhemmin, äänijärjestelmää uudistetaan parhaillaan.

 

TILANVUOKRA

  • Harjoitukset – 12.50 €/tunti
  • Esitykset ja työpajat – 37.50€ per hour
  • Elokuvaus ja valokuvaus – 12.50 €/tunti
  • Tila ei vuokrata juhliin, bileisiin, äänekkäisiin musiikkitapahtumiin tai vastaviin.

SIJAINTI

Number 17 webSISÄÄNKÄYNTI
Korkeavuorenkatu 17, 00130 Helsinki

Teatterin sisäänkäynti on sisäpihalla, heti vasemmalla rautaportin jälkeen. Jos portti on suljettu, soita portin ovikelloa.

LIIKENNEYHTEYDET
Raitiovaunut 3 ja 10 sekä bussilinja 24. Rautatieasemalta 15 minuutin kävelymatka.

ESTEETTÖMYYS
Teatteri sijaitsee pitkien portaiden alapäässä eikä tilassa ole hissiä tai porrashissiä. Ota yhteyttä, jos haluat kysyä tilan saavutettavuudesta.

 

OTA YHTEYTTÄ
Mikäli olet suunnittelemassa esitystä, täytä tapahtumahakulomake seuraavalle kaudelle. Tai sitten laita viesti osoitteeseen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., jos haluat saada lisätietoja tilasta, tarvitset apua tapahtumahaun kanssa, tai haluat tiedostella vapaita aikoja jo tälle kaudelle.